Betingelser

Lejebetingelser for lejligheden: 4-stjernet-lejlighed-bulgarien.dk – S502, beliggende i resortet Garden of Eden, Sveti Vlas – Bulgarien

Booking/betaling:
Der skal bookes for minimum 3 overnatninger. Resortet og dermed lejligheden har åbent fra 1. maj til 15. oktober.
Se i linket til Google kalenderen og se, hvornår lejligheden er ledig. Ønsker du at booke skal du tage kontakt til [email protected] eller til vores telefonnummer 29 69 74 41. Ved første betaling (depositum beløb) betales der med kreditkort. Det er også muligt at betale for hele opholdet på én gang med kreditkort. Det er valgfrit. Hvis man nøjes med at betale depositumsbeløbet, så skal man betale anden gang med overførsel gennem netbank. Reg nr: 7573 og konto nr: 2953781.
I forbindelse med booking, skal der mindst betales 40% af den samlede lejepris som depositumsbeløb med kreditkort. Umiddelbart efter betaling kan jeres booking ses i kalenderen.
De sidste 60 % betales senest 3 uger før lejeopholdet gennem bankoverførsel. Hvis de sidste 60% ikke betales af det resterende beløb til tiden, annulleres ordren og der bliver mulighed for en ny booking for andre interesserede. Ved dette forhold ydes der ikke tilbagebetaling.
Hvis man selv ønsker at annullere sit betalte ophold tilbagebetales 80% af jeres samlede pris eller halvdelen af depositumsbeløbet. Dette gøres ved en bankoverførsel gennem netbank, hvor vi får oplyst jeres registreringsnr. og konto nr.
Ved betaling med kreditkort vil der stå “4SLB – booking, 4529697441” på kontoudskriften.

Tjek ind:
På ankomstdagen kan der tjekkes ind i lejligheden fra kl. 15 om eftermiddag. Indtjekning sker i receptionen, hvor nøglen bliver udleveret. Hvis man ankommer til resortet inden kl. 15, kan bagagen opbevares i aflåst rum i receptionen. Henvend jer i receptionen.
Ved hvert nyt ophold har resortet sørget for at fylde 2 liter vand, 6 øl og et stykke chokolade i køleskabet i lejligheden, så der er lidt at komme i gang på. Dette er inkl i lejepriserne.

Tjek ud:
På afrejsedagen skal der være tjekket ud senest kl. 12. Der skal tjekkes ud i receptionen, hvor nøglen afleveres og der betales evt. for transfer og tilkøb af mad eller andre ting. Hvis flyet først går senere, kan bagagen afleveres i et aflåst rum i receptionen, indtil man skal køre til lufthavnen. Henvend jer i receptionen omkring dette.

Transfer:
Transfer til/fra lufthavnen er ikke inkl. i lejepriserne for lejligheden. Vi har normalt altid brugt resortets transfer, som fungerer rigtig godt. Transfer gennem resortet kan bestilles direkte gennem resortet, hvor du så skal betale for dette, når der tjekkes ud i receptionen. Vær opmærksom på, at resortets ansatte bestemmer den præcise afrejsetidspunktet til lufthavnen. Vi kan være behjælpelig med denne del også.
I lufthavnen står resortets chauffør med jeres oplyste navn på et skilt. På skiltet står der også resortets navn: Garden of Eden. Det tager ca. 40 min at køre fra lufthavnen i Burgas og hen til lejligheden. Kørsel fra resortet til lufthavnen er normalt 3 timer før flyet flyver til DK, når det er fra Burgas. Det er også muligt at bestille transfer gennem flybilletterne.
Det er muligt at tage en taxa fra lufthavnen til resortet, men husk at aftale pris inden transfer, når det gælder lokal taxa-kørsel. Transfer bestilles på resortets hjemmeside. Link til dette er med i bekræftelses mailen, som I får ved booking.
Priser for transfer gennem resortet er ca.:
• Fra Burgas Airport til resortet, Garden of Eden: 210 kr (1-3 personer) og plus 60 kr/person udover
• Fra Varna Airport til resortet, Garden of Eden: 350 kr (1-3 personer) og plus 60 kr/person udover
Det er også muligt at få resortets biler til at køre jer til alle mulige steder rundt i området og de kan fint konkurrere med taxaer, og så er det klart mest sikkert at køre med resortets biler med deres ansatte chauffører i forhold til lokale taxaer. For priser på dette, skal I henvende jer i receptionen.

Rengøring i lejligheden:
Lejligheden er rengjort, når I kommer til lejligheden og hvis I har lejet lejligheden for en uge, bliver der gjort rent midt på ugen, hvor der også udskiftes sengelinned og håndklæder. Rengøring af lejligheden, skift af linned og håndklæder er inkl. i lejepriserne.
Der vil være en smule toiletpapir, når I ankommer til lejligheden, ellers skal I selv sørge for toiletpapir og evt. håndsæbe. Dette kan købes i butikken, som er i resortet.
Ordensregler i lejligheden:
I lejligheden forefindes der inventar og møbler, som vi forventer, at I behandler godt. Efter hvert besøg gennemser resortets rengøringsfolk lejligheden og hvis der er noget ødelagt eller fjernet, vil der blive krævet erstatning for dette. Hvis der ses mangler ved start af lejeophold, skal dette omgående meddeles til receptionen. Ved ødelæggelse eller mangler, der går ud over almindeligt slid og ælde hæfter lejeren fuldt ud for dette uden nogen undtagelser.

Internet/wifi:
Der er gratis wifi i lejligheden, hvor koden er oplyst. Dette wifi er lejlighedens egen og kan kun bruges af lejlighedens gæster. Der er også wifi i resortet, men det kræver nogen gange, at man samtidig køber en drink, hvis man vil have wifi i en specifik bar.

Forbrug:
Forbrugt vand og EL er inkl i lejepriserne

Husdyr:
Det er ikke tilladt at have husdyr i lejligheden eller i resortet.

Rygning:
Der må ikke ryges i lejligheden og ej heller på altanen.

Generelt:
Generelt skal reglerne overholdes i resortet. Disse regler kan observeres i resortet, når I er ankommet.

Go’ tur i lejligheden 😊
Senest opdateret d. 1. april 2020