Kom til og fra Bulgarien

Fly & Transfer

Her er vores anbefalinger med hensyn til fly og transfer

Flybilletter

Den bedste og nemmeste måde at bestille flybilletter på til vores lejlighed er ved at følge linket her “Flyv med flybulgarien.dk”, hvor du kommer ind på deres hjemmeside, når du trykker på linket. Her kan du se en oversigt over flytider og priser både fra Billund og København. Det er den mest brugte måde at komme til Bulgarien på i højsæsonen.

Du kan også følge de tre links til flyselskaber/søgemaskiner nederst på siden her. De flyver i mere end højsæsonen

Norwegian flyver rutefart fra København til Burgas bla. om lørdagen i maj, juni, august og september, hvor du kan købe billige flybilletter.

Fly til Bulgarien

Der er gode muligheder for at flyve tæt på vores lejlighed. Det er muligt at flyve til de to kystbyer ud mod Sortehavet, Burgas og Varna. Det er mest brugt at flyve til Burgas, som ligger lidt syd for Sunny Beach. Når man lander i Burgas er der ca. 35 km til vores resort/lejlighed og det tager omkring 40 min at køre med transfer/taxa til vores lejlighed. Det er også muligt at flyve til Varna, som er den anden kystby ud mod Sortehavet, men det er længere væk. Der er ca 100 km og det tager små 2 timer med transporten. Det er muligt at flyve direkte fra Billund og København til både Burgas og Varna.

Lufthavnstransfer

Transfer er ikke inkl i lejepriserne for lejligheden. Vi har normalt altid brugt resortets transfer, som fungerer rigtig godt. Transfer gennem resortet kan bestilles direkte gennem resortet, hvor du så skal betale for dette, når der tjekkes ud i receptionen. Vær opmærksom på, at resortets ansatte bestemmer den præcise afrejsetidspunktet til lufthavnen. Resortets chauffør står i lufthavnen med et skilt med dit navn på. På dette skilt står også resortets navn: Garden of Eden. Transfer-tiden er ca. 40 minutter. Kørsel fra resortet er normalt 3 timer før flyet flyver til DK, når det er fra Burgas. Det er også muligt at bestille transfer gennem flybilletterne. Det er muligt at tage en taxa fra lufthavnen til resortet, men husk at aftale pris inden transfer, når det gælder lokal taxa-kørsel. Transfer gennem resortet kan bestilles gennem et link, som du får i din bekræftelses mail ved booking.

Priser for transfer fra resortet til/fra lufthavn er:

Fra Burgas Airport til resortet, Garden of Eden: Ca. 210 kr (1-3 personer) og plus 60 kr/person udover

Fra Varna Airport til resortet, Garden of Eden: Ca. 350 kr (1-3 personer) og plus 60 kr/person udover

Flyselskaber

Flyv med Balkan Holidays

Flyv med Norwegian

Find billige fly på Momondo

 Fra 350-750 kr./nat

Beliggenhed

Garden of Eden resort, 8256 Sveti Vlas, Bulgarien

Kontaktoplysninger

Skriv til os

15 + 10 =