Lidt om lejligheden

Vores lejlighed

Se billeder og læs om lejligheden her

Vores galleri

Se vores galleri ved at klikke på billederne, eller se vores video på knappen nedenfor.

Beskrivelse & plantegning

Priser for lejligheden:

 • Lavsæson: 1. maj – 31. maj + 15. september – 15. oktober: 350 kr pr. overnatning + gebyr. F. eks. udlejning i én uge = 7 dage x 350 kr. + 50 kr. i gebyr =  2.500 kr i alt for én uge til 4 eller 6 personer.
 • Mellemsæson: 1. juni – 25. juni + 15. august – 14. september: 550 kr pr. overnatning + gebyr. F. eks. udlejning i én uge = 7 dage x 550 kr. + 50 kr. i gebyr =  3.900 kr i alt for én uge til 4 eller 6 personer.
 • Højsæson: 1. juli – 14. august: 750 kr pr. overnatning + gebyr. F. eks. udlejning i én uge = 7 dage x 750 kr. + 50 kr. i gebyr =  5.300 kr i alt for én uge til 4 eller 6 personer.

Beskrivelse af lejligheden:

Lejligheden, S502, er en lejlighed på 82 m2 med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Det ene af badeværelserne har badekar. Det ene soveværelse har dobbeltseng, mens den anden har to enkeltsenge.

Det er muligt at slå sofaen ud i stuen, så der i alt kan sove 6 personer i lejligheden.

Lejligheden er klassificeret som en 4-stjernet lejlighed. Denne klassificering er udført af de bulgarske myndigheder. Umiddelbart nedenfor lejligheden ligger resortets største swimmingpool sammen med en lille bar/café.

Der er elevator og trapper fra stueplan og op til vores lejlighed. Lejligheden har sydvest vendt altan med udsigt ud over Sortehavet. Der er ca. 150 m fra lejligheden og ned til Sortehavet. Lejligheden ligger i blokken, som hedder Silvia og den ligger på 5. sal. Deraf navnet S502.

Lejligheden indeholder:

 • 3 stk fuldautomatiske aircondition-anlæg
 • Køkken: 4 keramiske kogeplader og mikroovn
 • Køkken: ovn, køleskab og lille fryser.
 • Køkken: brødrister, kaffemaskine og generelt alt i køkkengrej og service
 • Vaskemaskine og tørrestativ
 • Strygejern med strygebræt
 • 32″ TV
 • Stole og bord på balkon
 • Hårtørrer
 • Router med kode til internet (gratis at bruge)
 • Barnestol (henvend jer i receptionen, så vil de sætte den frem til jer)
 • Weekendseng (henvend jer i receptionen, så vil de sætte den frem til jer)
 • Velkomstpakke, når I ankommer i lejligheden: 6 øl, 2 L vand og chokolade

 

R

Fantastisk udsigt

Fra den sydvest vendte altan er der en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet ligger på en naturlig skråning ned mod Sortehavet. Fra altanen er der udsigt til den historiske landtange – Nessebar.

R

Meget at opleve

Der er turistinformation i resortet, hvorfra man kan komme på ture til Istanbul, på Jeep-safari og på guidede delfinture på Sortehavet. I Sunny Beach kan man også nyde den lækre strand, boltre sig i kæmpe badelande eller dykke ned i historien på Nessebar.

R

Flot og funktionel lejlighed

Lejligheden består af 82 m2 og har 2 sove- og badeværelser, samt en flot stue med sovesofa. Den har egen wifi og er beliggende på 5. sal. Man kan komme til lejligheden med trappe eller elevator fra stueplan. Lejligheden er privatejet.

R

Familievenligt resort

Der er er mange aktiviteter for børn i resortet, herunder børnediskotek, hoppeborg, legerum, børnepasning og vandsport. Resortet er også velegnet til ældre, som kan nyde skyggen i de flotte haver mellem blokkene.

R

Tæt ved Sunny Beach

Lejligheden ligger ca. 6 km nord for byen Sunny Beach, hvilket gør den nem at nå med bus eller taxa fra vores resort. Busstoppested er 500 m fra resortet. Det koster omkring 5 kr. for en enkeltbillet med bus til Sunny Beach pr. person.

R

Flot og velholdt resort fyldt med muligheder

Resortet gør meget ud af deres omgivelser/haver, hvori der er indbygget 9 swimmingpools og flere barer og restauranter. Man finder bla. også et fitnesscenter, indendørs pool samt sauna. Vil man svinge tennisketcheren eller spille fodbold, er det også muligt. Resortet har sin egen badestrand.

Mens du er her...

Vi har lavet gode og uddybende guide til hvad du kan lave, når du er her, samt hvordan du kommer hertil!

SPISE OG OPLEVELSER

Oplev

Vi har samlet de bedste steder, så du ikke behøver at lede efter dem

Fly og transfer

Transport

Her er vores anbefalinger med hensyn til fly og transfer

 Fra 350-750 kr./nat

Beliggenhed

Garden of Eden resort, 8256 Sveti Vlas, Bulgarien

Kontaktoplysninger

Skriv til os

3 + 14 =