Udlejerne bag siden her

Udlejerne

Vi ejer lejligheden

Jakob Bønding Winge

Uddannet Fysioterapeut

Arbejder som selvstændig fysioterapeut

 

Sven Erik Jakobsen

Uddannet bygningsingeniør

Arbejder som projektleder i byggebranchen

Vi er to ejere af lejligheden, som ligger i Silvia-blokken i resortet Garden of Eden. Vi ejer hver en halvpart i lejligheden.

I 2007 blev vi interesseret i at eje en ferielejlighed i udlandet. Vi faldt over Bulgarien, da det her var billigere end andre steder. Vi tog på besigtigelse med en dansk ejendomsmægler og blev præsenteret for det 5-stjernede resort, og vi blev glædeligt overrasket over forholdene. Virkelig et flot udført resort med direkte udsigt til Sortehavet.

I efteråret 2007 havde 3/4 af det nuværende resort været åbnet i et års tid. Vi fik en god snak med ejendomsmæglerne og med resortets administration omkring køb og overtagelse af lejligheden. Vi købte derfor en lejlighed, som dog stadig kun var på tegnebrættet. De manglede at bygge 2 blokke i 2007, hvor vi så købte en lejlighed med udsigt til Sortehavet. Byggeriet gik rigtigt fint og alle tegninger blev fulgt og vi kunne “flytte ind” i foråret 2009.

Siden har vi besøgt lejligheden mange gange og vi har altid fået en god behandling, og resortet gør rigtig meget ud af at holde det rent og opryddet og de plejer og passer haven med stor omhu, så de lever op til deres navn – Garden of Eden.

 

Mens du er her...

Vi har lavet gode og uddybende guide til hvad du kan lave, når du er her, samt hvordan du kommer hertil!

SPISE OG OPLEVELSER

Oplev

Vi har samlet de bedste steder, så du ikke behøver at lede efter dem

Fly og transfer

Transport

Her er vores anbefalinger med hensyn til fly og transfer

 Fra 350-750 kr./nat

Beliggenhed

Garden of Eden resort, 8256 Sveti Vlas, Bulgarien

Kontaktoplysninger

Skriv til os

10 + 14 =