Se hvad du kan opleve

Oplevelser

Vi har samlet de bedste steder, så du ikke behøver at lede efter dem

Kystbyen Sveti Vlas

Resortet er beliggende ved siden af den smukke kystby Sveti Vlas med omkring 3.000 indbyggere.

Dinevi Marina

Gå en tur hen til lystbådehavnen “Dinevi Marina”. Ud over rutevejledningen her, kan du også gå derhen fra resortets strand og langs stranden på en mindre sti. En virkelig smuk tur. Stedet her er meget mondænt og der er flere gode restauranter.

Asia Spa and Beauty

Er du til afslapning og wellness kan du besøge et 5-stjernet wellness-center her

Busstoppested mod Sunny Beach m.m.

Tag med bussen ind til Sunny Beach eller til Nessebar. Busstoppestedet ligger ca. 500 m fra resortet. Minibusser fra det ene vandland kører i rutefart fra busstoppestedet til vandlandet. Det er gratis at komme med her, så længe man tager ind i vandlandet.

Sunny Beach centrum

Tag en bus/taxa 6 km til Sunny Beach, hvor du kan tage en gåtur på den lange strandpromenade eller nyde livet på den børnevenlige strand. Der findes to store vandlande i og omkring Sunny Beach med masser af aktiviteter for børn og voksne. Nyd at gå en tur på Flower Street, som er gågaden i centrum af Sunny Beach. Det er muligt at spise på mange forskellige restauranter her og om aftenen kan billige drinks og det vilde natteliv opleves.

Old Town Nessebar

15 km fra resortet finder du den mere end 3.000 år gamle by Nessebar, som er en hovedattraktion i området og tiltrækker turister fra hele verden. Nessebar har været på Unescos verdensarvsliste siden 1983. Byens gamle del byder på små brolagte gader, smukke torvepladser og gamle huse og kirker. Byen er særlig berømt for dens arkitektur og krigshistorie. Der forefindes også mange gode restauranter på Nessebar, hvor mange af dem har havudsigt. Der er mulighed for at sejle med en lille turistbåd fra resortets strand til Nessebar.

Action Aquapark

I området omkring og i Sunny Beach er der 2 vandlande. Det ene er Action Aquapark, som ligger tæt inde omkring centrum af Sunny Beach. Vandlandets minibusser kører i rutefart fra busstoppestedet tæt ved resortet til vandlandet. Det er gratis at komme med her, så længe man tager ind i vandlandet.

Aquapark Paradise Ltd

Lidt syd for Sunny Beach ligger der et andet vandland, som hedder Aquapark Paradise Ltd

Sortehavet

Der er mulighed for diverse vandsportsaktiviteter både ved resortets strand og ved stranden i Sunny Beach. Ydermere kan man sejle ud på en guidet tur på Sortehavet, hvor man kan opleve delfiner. På Sortehavet arrangeres der også oplevelsesture for børn. Kan bookes i Sunny Beach eller i resortet.

Oplev den bulgarske kultur

Hvis man ønsker sig en dag væk fra stranden kan man tage på en guidet tur ind i landet, hvor man kan besøge en typisk bulgarsk familie og opleve den rene bulgarske kultur, herunder mad og traditionel dans. Kan bookes i Sunny Beach og på resortet.

Istanbul

Der er mulighed for en guidet to-dages tur til Istanbul med bus fra Sunny Beach. Her kan kulturen i Istanbul opleves. Kan bookes i Sunny Beach og i resortet.

Jeep-safari

På en guidet tur kan man komme på Jeep-safari, hvor man oplever naturen lidt inde i landet.

Mountainbike

I resortet kan der lejes mountainbike cykler, hvor der er mulighed for at cykle i det nærliggende terræn.

Bistro B’41

I den smukke kystby, Sveti Vlas, findes der også mange hyggelige spisesteder, bla. Bistro B’41 som er top-rated. Den ligger nr. 1 ud af 62 restauaranter i Sveti Vlas på Tripadvisor . I samme gade ligger der flere andre gode restauranter.

Restaurant Whiterose

Ellers findes der mange fine restauranter inde i Sunny Beach Centrum og på Nessebar og omkring Nessebar, bla. Restaurant Whiterose og andre i de nærliggende gader.

Familia Fish & Grill

Der er mange restauranter på selve halvøen, Old Town Nessebar, bla. Familia Fish & Grill. Den ligger nr. 5 ud af 134 restauranter i Nessebar området

Poseidon Greek Restauarant

Der findes mange fine spisesteder udover resortets restauranter. Blandt andet ved den lille lystbådehavn Dinevi Marina, bla. Poseidon Greek restauarant. Ud over rutevejledningen her, kan du også gå derhen fra resortets strand og langs stranden på en mindre sti. En virkelig smuk tur. Området ved lystbådehavnen er meget mondænt og der er flere gode restauranter.

Cactus

Restaurant tæt på resortet med udsigt udover Sortehavet: Cactus Bar & Diner

Ud over rutevejledningen her, kan du også gå derhen fra resortets strand og langs stranden på en mindre sti. En virkelig smuk tur.

Varna Lufthavn

Der er rig mulighed for at leje en bil og tage længere væk på tur. Man kan køre op ad den smukke kyst mod nord mod Varna, som er den næststørste by i Bulgarien.

Burgas Lufthavn

Lufthavn i Burgas. Lufthavnen tog en hel ny udenrigsterminal i brug i 2015

Burgas by

Shopping i Burgas

Bansko by

Hvis man er til outdoor-livet, kan man køre længere ind i landet, hvor man kan vandre. Det er dog ret langt at køre fra resortet, da disse fine bjerge til vandring ligger omkring hovedstaden Sofia. En mulighed kunne være at starte sin ferie i Sofia med en sightseeing og derefter vandring omkring Bansko, hvor du kan vandre helt op til 3.000 m over havet. Efter en sådan vandretur, kan man leje en bil eller tage bussen (100 kr/person) ud til vores lejlighed og nyde sol og strand og billige drinks.

Plovdiv by

Det er kan også være en mulighed at besøge Plovdiv by, som er en historisk perle inde midt i Bulgarien. Plovdiv siges at være den sidste oprindelige by, inden man rejser videre til Østen.

Mens du er her...

Vi har lavet gode og uddybende guide til hvad du kan lave, når du er her, samt hvordan du kommer hertil!

SPISE OG OPLEVELSER

Oplev

Vi har samlet de bedste steder, så du ikke behøver at lede efter dem

Fly og transfer

Transport

Her er vores anbefalinger med hensyn til fly og transfer

 Fra 350-750 kr./nat

Beliggenhed

Garden of Eden resort, 8256 Sveti Vlas, Bulgarien

Kontaktoplysninger

Skriv til os

6 + 6 =