Booking & priser

Ønkser du at bestille/booke lejligheden, kan du se tilgængelige datoer i denne kalender: Google Calendar.

Samt booke ved at skrive til [email protected]. Læs vores lejebetingelser her.

Bankoplysninger

Kontonr: 2953781

Regnr: 7573

Bank: Frøs Herreds Sparekasse

 

Indtjekning

Indtjekning kan ske fra 15:00 på ankomstdagen

Udtjekning

Udtjekning skal ske senest 12:00 på afrejsedagen

R

Fantastisk udsigt

Fra den sydvest vendte altan er der en fantastisk udsigt til Sortehavet. Resortet ligger på en naturlig skråning ned mod Sortehavet. Fra altanen er der udsigt til den historiske landtange – Nessebar.

R

Meget at opleve

Der er turistinformation i resortet, hvorfra man kan komme på ture til Istanbul, på Jeep-safari og på guidede delfinture på Sortehavet. I Sunny Beach kan man også nyde den lækre strand, boltre sig i kæmpe badelande eller dykke ned i historien på Nessebar.

R

Flot og funktionel lejlighed

Lejligheden består af 82 m2 og har 2 sove- og badeværelser, samt en flot stue med sovesofa. Den har egen wifi og er beliggende på 5. sal. Man kan komme til lejligheden med trappe eller elevator fra stueplan. Lejligheden er privatejet.

R

Familievenligt resort

Der er er mange aktiviteter for børn i resortet, herunder børnediskotek, hoppeborg, legerum, børnepasning og vandsport. Resortet er også velegnet til ældre, som kan nyde skyggen i de flotte haver mellem blokkene.

R

Tæt ved Sunny Beach

Lejligheden ligger ca. 6 km nord for byen Sunny Beach, hvilket gør den nem at nå med bus eller taxa fra vores resort. Busstoppested er 500 m fra resortet. Det koster omkring 5 kr. for en enkeltbillet med bus til Sunny Beach pr. person.

R

Flot og velholdt resort fyldt med muligheder

Resortet gør meget ud af deres omgivelser/haver, hvori der er indbygget 9 swimmingpools og flere barer og restauranter. Man finder bla. også et fitnesscenter, indendørs pool samt sauna. Vil man svinge tennisketcheren eller spille fodbold, er det også muligt. Resortet har sin egen badestrand.

 Fra 350-750 kr./nat

Beliggenhed

Garden of Eden resort, 8256 Sveti Vlas, Bulgarien

Kontaktoplysninger

Skriv til os

15 + 5 =